top of page

Erhvervsaftale

...vi kommer til jer!

For at føle sig tilpas og selvsikker i en travl hverdag, skal den rette påklædning til. Vi kender dog alle til problematikken ved både at skulle finde noget som ser godt ud, er bekvemt og som passer – de tre ting går faktisk sjældent hånd i hånd.

 

Vi har udarbejdet en erhvervsløsning hvor man ej behøver at bekymre sig om dette. Måden hvorpå vi gør det, er ved at komme til jeres arbejdsplads. Her tager vi mål og designer tøjet i fællesskab vha. stofbøjer samt materialer og vareprøver til inspiration. Tøjet vil altså blive skræddersyet til ens unikke krop samt designet efter ens personlige præferencer. En proces som ca. tager 30 min. pr. mand.

 

Inden vi kigger forbi, vil vi udarbejde en flyer som "markedsføres" internt for at gøre opmærksom på muligheden den aftalte dato.  

 

Der er to muligheder:

  1. Opmåling af de interesserede som booker tid inden vi kommer den aftalte dato (Egenbetaling)

  2. Opmåling til firmatøj, evt. Med firma logo.
    (Virksomhed faktureres)

 

Efter opmåling vil der ca. gå 45 dage før tøjet er klar til fitting. Her kigger vi igen forbi jeres arbejdsplads, hvor den enkelte kan prøve tøjet på(tager ca. 10 min). Hvis der skal foretages justeringer for perfekt pasform, notere vores skrædder dette og kommer igen retur med tøjet til jer.

 

Efterfølgende gemmer vi jeres mål i vores smarte brugersystem, således at i nemt og effektivt kan bestille igen i fremtiden.

bottom of page