top of page

PROCESSEN

BOOK en gratis konsultation

Varighed: 1-5 min.

Book en tid hos vores skrædder og designer i Kolding. Gør dig evt. nogle tanker inden konsultationen og medbring evt. billeder. Du er også velkommen til at sende billeder til os inden at du booker en tid. Hvis du er helt på bar bund, vil vores skrædder og designer hjælpe med at finde frem til det rette for dig. Er i en større gruppe, kommer vi også gerne til jer.

Opmåling & Design

Varighed: 30-60 min.

Du vil den aftalte dag blive opmålt samt introduceret til de mange designmuligheder og vareprøver i vores skrædderi showroom. Hvis du forinden har gjort dig nogle tanker, gennemgår vores skrædder og designer dette med dig og i vil sammen kigge stofbøger, for at finde det helt rigtige materiale samt farve. Derefter designs tøjet sammearbejde. 

3336973-removebg-preview.png

Fitting/Levering

Varighed: 4-6 uger.

Tøjet er klar til prøvning og vores skrædder vil se dig i det samt markere hvor der måtte være behov for tilpasning for at opnå nøjagtigt det fit du ønsker. Passer tøjet som du ønsker første gang, får du det med hjem. Kræver det en tilretning, går der ca. 1-2 uger før at tøjet kan afhentes. Dine mål vil efterfølgende blive gemt, så du næste gang ikke behøver at opmåles igen. 

bottom of page